Valentin Ivancea este oficial Presedinte CJ Bacau

Sambata, 24 octombrie, de la ora 13:00 consilierii judeteni si presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea, si-au preluat oficial mandatele. Sedinta a avut loc la Centrul de Afaceri si Expozitii.

Consilierii judeteni au depus juramantul si au preluat oficial mandatele. Consiliul Judetean Bacau va avea 36 de consilieri.

Valentin Ivancea, noul presedinte de CJ, a precizat ca se va axa in special pe proiectele din fonduri UE si autostrada A13 Bacau – Brasov. Acesta a multumit echipei PSD pentru increderea acordata:

“Vreau sa asigur toti locuitorii judetului Bacau ca-mi voi face datoria cu onoare, demnitate si determinare. Angajamentele asumate in campanie vor deveni de luni obiective. “ a spus Ivancea

De asemenea, Ivancea a desemnat reprezentantul presedintelui CJ in consiliul de administratie al SJU Bacau :

„Avem nevoie de o alianță pentru sănătate, o alianță anti-Covid19 la nivel de județ, capabilă să înfrunte pandemia. În acest sens, începând cu prima zi de mandat, o voi desemna pe doamna dr. Oana Mihaela Secară ca reprezentat al președintelui CJ în Consiliului de Administrație al SJU Bacău. Doamna Secară e un medic epidemiolog cu ștate vechi de activitate, până de curând fiind managerul Spitalului Municipal Onești. Nu mai e timp de pierdut în lupta cu Covid19, iar întărirea echipei de la conducerea SJU, cu un reputat medic epidemiolog, nu poate fi decât benefică.” a mai precizat Ivancea

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here