Valentin Ivancea, despre problemele semnalate pe DJ 119 Sarata-Balcescu : „Nu accept rabat de la calitatea execuției. Etapizat, vor fi rezolvate toate aspectele”

0

Presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea, a primit mai multe sesizari cu privire la diverse probleme aparute la reabilitarea drumului DJ 119 Sarata-Balcescu. Proiectul – in valoare de 17 milioane de lei – este finantat prin Programul Anghel Saligny.

Ivancea, impreuna cu Silviu Pravat, consilier judetean, au mers pe teren pentru a verifica proiectul. Presedintele CJ Bacau a dat asigurari ca toate problemele semnatel vor fi rezolvate de constructor:

Împreună Silviu Ionel Pravat– consilier județean, dirigintele de șantier și directorul de infrastructură din cadrul Consiliului Județean, am efectuat o vizită în teren pentru a verifica stadiul implementării acestui proiect în valoare de aprox. 17 milioane lei, finanțat prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny. În mod cert, acest drum județean este extrem de important pentru locuitorii din zonă. În ultimul timp, am primit diferite sesizări din partea cetățenilor și îi asigur că, etapizat, vor fi rezolvate aspectele semnalate. Le-am reiterat, de data aceasta la fața locului, dirigintelui de șantier și responsabilului de calitate a lucrării, faptul că nu accept rabat de la calitatea execuției. Le-am solicitat, totodată, actualizarea graficului de urmărire și mobilizare corespunzătoare cu forță de muncă.” a tranmis Ivancea

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.