Valentin Ivancea despre o posibila candidatura la Primaria Bacau: „Ar fi onorant. Municipiul Bacau trece printr-o perioada de declin si avem datoria sa punem umarul, cu tot ce avem mai bun, la redresarea si ridicarea acestui oras”

0

Intr-un interviu la Tele 1 Bacau, presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea, a fost intrebat daca va candida pentru functia de primar al Municipiului Bacau. Ivancea a subliniat ca ar fi o onoare sa fie luat in considerare pentru aceasta pozitie, mentionand ca o candidatura de acest fel ar implica provocari semnificativ mai mari decat cea pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean :

Ar fi onorant pentru mine sa candidez la Primaria Bacau, insa vom vedea in functie de deciziile politice care se vor lua in urmatoarea perioada. O accept ca pe o mare provocare, mult mai mare decat functia de presedinte de Consiliu Judetean. Viata mea nu a fost marcata de comodidati, pentru ca daca era asa, ma linisteam intr-un loc caldut, unde sa stau si sa nu raspund la provocarile vietii. In aceeasi masura exista si un revers bun, faptul ca ai satisfactia unui lucru pe care poti sa-l faci, care a stat in puterea ta, l-ai facut si ramane in urma. Vreau sa las in urma anumite obiective, clare, facute, care sa functioneze.” a declarat Valentin Ivancea – presedinte CJ Bacau

Aceasta a mai precizat ca „Municipiul Bacau trece printr-o perioada de declin si avem datoria sa punem umarul, cu tot ce avem mai bun, la redresarea si ridicarea acestui oras”.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.