Valentin Ivancea : Autostrada A7 va avea un rol crucial în dezvoltarea Bacăului Metropolitan şi a comunelor limitrofe Bacăului

4

Presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea, a fost prezent luni, pe santierul Autostrazii A7 Bacau – Pascani la o vizita de lucru efectuata de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Ivancea a fost insotit de senatoarea Cristina Pravat – candidata la presedentia CJ Bacau si de europarlamentarul Dragos Benea.

Sunt convins că Autostrada A7 va avea un rol crucial în dezvoltarea Bacăului Metropolitan şi a comunelor limitrofe Bacăului, unde anii ce vor veni vor aduce cu sine – fără îndoială – investiții substanțiale şi un plus major în nivelul de trai. Parteneriatul cu viitoarea conducere a Consiliului Județean şi primarii comunelor din Zona Metropolitană reprezintă formula administrativă cea mai eficientă pentru a crea bunăstare în această parte de județ, care trebuie să devină locomotiva economică a Bacăului. Mulțumesc miniştrilor Sorin Grindeanu şi Mircea Fechet pentru susținerea arătată: Alianța PSD PNL funcționează şi la Timişoara, ca şi la Bacău unde, alături de colegii liberali, trebuie să repunem oraşul pe drumul cel bun.” a transmis Ivancea

Umbrarescu lucreaza pe intreg santierul Bacau – Pascani cu peste 600 de muncitori si peste 330 de utilaje. Intreg tronsonul, de 77 km, va fi gata anul viitor. Autostrada Bacau – Pascani este finantata prin PNRR, avand o valoare de 4.66 miliarde lei.

4 COMENTARII

  1. Autostrada mult așteptată făcută unde a stabilit constructorul, nu administratorul cum e firesc, anormal de aproape de DN 2, fără un studiu de impact asupra retelei existente. Poduri pe judetene si comunale suprasolicitate de transportul de materiale, gropi de compensare a’la Podu Turcului in afara proiectului! Dorinel, mai bine la cooperatie!

  2. M ati inebunit cu Bacaul metropilitan. Nu dunteti in stare sa gestionati un amarat de oras ca Bacaul si bsteti campii cu prostiile astea din 4 in 4 ani….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.