Valentin Ivancea: „Au început lucrările de asfaltare la DJ 156G, pe raza comunei Blăgești”


Au început lucrările de asfaltare la DJ 156G, pe raza comunei Blăgești. Pe acest drum județean se fac lucrări de plombare a gropilor, se toarnă covor asfaltic și se execută lucrări de siguranță a circulației (marcaje longitudinale și transversale).

Împreună cu Laurențiu Munteanu, primarul comunei Blăgești, am inspectat modul în care se execută aceste lucrări de întreținere și am punctat modalitățile prin care putem rezolva problemele cu care se confruntă comunitatea. Cei 7,5 km asfaltați de Consiliul Județean vin în completarea eforturilor susținute ale administrației locale care merită aprecieri pentru faptul că cei 24 km de drum ai comunei sunt asfaltați în totalitate.

Îmbunătățirea infrastructurii locale aduce un plus de confort pentru locuitorii din Blăgești și din zonele limitrofe. Remarc implicarea edilului Laurențiu Munteanu și determinarea de care dă dovadă pentru finalizarea investițiilor demarate. De apreciat este strategia managerială aplicată de conducerea comunei, axată pe dezvoltarea infrastructurii școlare, rutiere și nu numai. În esență, toate aceste proiecte duc la îmbunătățirea condițiilor de trai pentru cetățeni.” a declarat presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.