Valentin Ivancea: „Athletic Park a obținut un scor ridicat în analiza făcută si este eligibil pe mai multe instrumente de finanțare europeană”

3

In luna ianuarie, presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea a semnat contractul pentru executia lucrarilor la Atheltic Park, ce se va realiza in acest an, in Municipiul Bacau. Investiția se ridică la 14,5 milioane euro şi are un termen de realizare scurt, de doar 8 luni. Investitia se va face din bugetul local, insa Valentin Ivancea cauta surse de finantare prin fonduri europene pentru a deconta acest proiect.

Atheltic Park se va construi in Municipiul Bacau, pe terenul de 4 hectare situat în str. Gen. Guşe nr. 2.

Ieri, presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea, s-a intalnit cu ministrul MIPE – Adrian Caciu si cu directorul ADR Nord-Est, Vasile Asandei, pentru a identifica solutia de finantare pentru acest proiect.

Athletic Park a obținut un scor ridicat în analiza făcută de consultanții contractați de ADR Nord-Est cu Banca Mondială, fiind – prin caracterul său inovator şi unic în regiune – eligibil pe mai multe instrumente de finanțare europeană. Am stabilit, în urma discuțiilor de azi, două direcții de acțiune şi am încredere că prin sprijinul acordat de ADR Nord-Est şi deschiderea manifestată de ministrul Adrian Câciu vom reuşi să obținem pentru Athletic Park finanțarea pe care acest proiect o merită din plin.” a precizat Valentin Ivancea

Descriere Athletic Park Bacău: PISTĂ DE ATLETISM de 400 m ; PISTĂ DE ALERGARE PE DEAL de 309 m ; BOL CENTRIFUGAL PENTRU ALERGARE ; PISTĂ DE PUMPTRACK ; CLĂDIRE MULTIFUNCȚIONALĂ: vestiare, zona alimentare publică / cafenea, spații depozitare, cameră tehnică, grupuri sanitare ; TRASEU OBSTACOLE: Buturugi pentru echilibristică, pod cu frânghii, frânghii echilibristică, pădure din prăjini, bare echilibristice zig-zag, fereastra și scară din frânghii, rampe, tiroliană ; LAC DE AGREMENT ; ZONĂ ARUNCAREA CIOCANULUI & GREUTĂȚII ; PARCARE


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

3 comentarii

  1. bai nene in afara ca ne duci cu zaharelul pentru altceva nu poti atrage bani de la ue?!
    ne-am saturat de borduri,pavele si alte prosteli…vrem investitii si investitori in economia orasului,sportul mare,cultura mare nu locuri pentru desene pe asfalt.
    bacaul moare si mnealui picteaza.

  2. Păi se cam contrazice Ivancea cu aceste declarații. S a lăudat cu acest proiect, că anul acesta e gata, poze puse, a spus că sunt banii, acum de ce caută finanțare??. De vorbe, poze și declarații că totul o să fie minunat s a săturat lumea. Ar trebui mai multe fapte și mai puține vorbe.

    • Bani pentru acest proiect sunt. Dar, exista posibilitatea ca acesta sa fie eligibil pentru fonduri europene nerambursabile si astfel banii alocati acestui proiect sa raman la judet.

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.