Valentin Ivancea: Am depus actele la Primaria Bacau pentru autorizatia de construire a Atheltic Park

4

Municipiul Bacau va avea la finalul acestui an un parc sportiv la cele mai inalte standarde

In luna ianuarie, presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea a semnat contractul pentru executia lucrarilor la Atheltic Park, ce se va realiza in acest an, in Municipiul Bacau. Investiția se ridică la 14,5 milioane euro şi are un termen de realizare scurt, de doar 8 luni. Proiectarea s-a realizat deja, iar in cel mai scurt timp, odata ce se obtine autorizatia de construire, vor incepe lucrarile.

Investitia se va face initial din bugetul CJ Bacau, insa Valentin Ivancea a gasit deja surse de finantare prin fonduri europene pentru a deconta acest proiect. Atheltic Park se va construi in Municipiul Bacau, pe terenul de 4 hectare situat în str. Gen. Guşe nr. 2.

Am depus actele la Primaria Bacau in vederea obtinerii autorizatiei de construire pentru Atheltic Park. Astepam, in cel mai scurt timp eliberarea autorizatiei astfel incat sa pornim lucrarile la acest obiectiv care va face din orasul Bacau destinatia preferata a celor care vor sa faca miscare si sa petreaca timp de calitate.” a anuntat Valentin Ivancea – presedinte CJ Bacau si candidat pentru functia de primar al Bacaului din partea PSD-PNL

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.