Valentin Ivancea a vizitat compania bacauana Hecomin : „Echipa sa sunt un exemplu concludent pentru învățământul dual, proiect pe care mi-am propus să îl dezvoltăm #pentruBacău”

0

Presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea impreuna cu deputatul Vasile Budaca au vizitat compania bacauana Hecomin, care se ocupa cu productia de cutii si ambalaje pentru branduri nationale si internationale:

Acest business de succes, condus de Mihai Dospinescu, produce cutii și ambalaje pentru branduri recunoscute la nivel național și internațional. Am apreciat modul în care este organizată compania, pe sectoare distincte, pentru a face față solicitărilor tot mai exigente ale clienților. De asemenea, antreprenorul băcăuan și echipa sa sunt un exemplu concludent pentru învățământul dual, proiect pe care mi-am propus să îl dezvoltăm #pentruBacău. Aștept decizia municipalității de a debloca situația terenului pe care vom construi Campusul integrat pentru învățământ dual, astfel încât să fie semnat cât mai repede contractul de finanțare prin PNRR.” a transmis Ivancea – candidat pentru functia de primar al Bacaului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.