Valentin Ivancea a verificat statia de demanganizare : „Atât stația cât și cele 3 fronturi de captare sunt în perfectă stare și pot asigura oricând cuplarea la rezerva de apă a Bacăului”


Presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea, a mers astazi pe teren, pentru a se asigura ca statia de demanganizare si cele 93 de puturi de captare functioneaza la parametri normali:

„Atât stația cât și cele 3 fronturi de captare sunt în perfectă stare și pot asigura oricând cuplarea la rezerva de apă a Bacăului. Operaționalizarea rezervei de apă de către primărie este ultimul pas pentru ca orașul să beneficieze de o sursă alternativă de alimentare! Stația de demaganizare și puțurile de captare, pot asigura furnizarea apei pentru o perioadă de maximum 3 zile, timp în care echipele de intervenție de la CRAB pot remedia avaria. A venit momentul ca investiția făcută la rezerva de apă să-şi dovedească, în sfârșit utilitatea!

De asemenea, m-am deplasat și la Spitalul Județean de Urgență Bacău să verific dacă sursa proprie de alimentare cu apă – realizată cu finanțare de la Consiliul Județean Bacău- este funcțională. Activitatea medicală și siguranța pacienților internați nu sunt afectate, apa curentă fiind asigurată prin rezervorul care a mărit capacitatea de stocare a apei curente cu 500 m.c., prin puțuri forate la mare adâncime, precum și prin automatizarea și asigurarea calității apelor folosite. Astfel, este asigurată independența SJU Bacău în situații de criză privind furnizarea apei.

Trag un semnal de alarmă asupra necesității urgente de operaționalizare a rezervei de apă! Nu este prima dată când locuitorii municipiului au de suferit de pe urma unor investiții care nu au fost puse în funcțiune! Este inadmisibil să ne confruntăm din nou cu disconfortul cauzat de lipsa apei!” a precizat Ivancea

2 COMENTARII

  1. Vorbe și poze frumoase pentru presă, nu mai dă bine deloc la populație, nu vă mai crede nimeni. Domnule Ivancea ați dezamăgit foarte tare, chiar nimic din ce ați promis în camania electorală nu ați făcut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.