Valentin Ivancea a verificat lucrarile pe PNDL din Cotofanesti, Caiuti si Stefan cel Mare


Presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea, a mers impreuna cu prefectul judetului Bacau, Lucian Bogdanel si cu deputatul Costel Dunava sa verifice stadiul lucrarilor pe PNDL II din Caiuti, Cotofanesti si Stefal cel Mare. Ivancea s-a declarat multumit si a precizat ca lucrarile se apropie de final :

Primarul comunei Coțofănești, Olariu Viorel, derulează o investiție de 3,4 de milioane lei prin care modernizează 2,5 km din drumul comunal 116A din satul Tămășoaia. În curând această lucrare va fi finalizată, stadiul actual al realizării fiind de 90%. Dezvoltarea infrastructurii de sănătate și asigurarea unui spațiu adecvat pentru consultații medicale este o prioritate pentru Gabriel Orandaru, primarul comunei Căiuți. La clădirea cu o arhitectură deosebită, în care funcționează dispensarul, s-au terminat lucrările de reabilitare, în valoare de 1,2 milioane lei iar după ce se fac dotările, va fi dat în folosință. În satul Negoiești din comuna Ștefan cel Mare, primarul Vlasie Ion a construit pentru persoanele vârstnice şi nu numai, un Centru socio-medical. În proporție de 90% investiția este finalizată și urmează dotarea spațiilor cu aparatură specifică.

Cei trei primari dovedesc, prin fapte, că fac o prioritate din dezvoltarea comunităților pe care le conduc. A fi gospodari, implicați, atenți la nevoile cetățenilor și lucrând în echipă reprezintă modul în care au înțeles că trebuie să facă administrație locală! Și acest lucru se vede în investițiile derulate!” a declarat Ivancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.