Valentin Ivancea a primit vizita Ambasadorului Israel in Romania

0

Joi, 22 februarie, presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea a primit vizita delegatiei oficiale a Ambasadei Israelului in Romania, condusa de E.S. domnul ambasador Reuven Azar.

Agenda discuțiilor a cuprins conturarea unor piloni pe care se pot iniția și derula parteneriate concrete care să aducă plus-valoare atât României, cât și Misiunii diplomatice a Israelului în țara noastră:

Putem dezvolta relațiile de colaborare prin identificarea unor noi oportunități prin care antreprenorii să își extindă business-urile peste granițele țării.De asemenea, investițiile pe care le-am făcut în județ, fie că vorbim despre infrastructură de transport, sănătate sau socială, sunt atuuri decisive în atragerea investitorilor israelieni, cu precădere, pentru a aplica, în Bacău, know-how-ul care i-a consacrat. Din delegația oficială care l-a însoțit pe distinsul diplomat au mai făcut parte: doamna Avigail Shtamler Paz- Șefa Misiunii Economice și Comerciale a Statului Israel în România și Ucraina, dl. Călin Coşar- Președintele Camerei de Comerț și Industrie România-Israel și dl. Andrei Alexandru Scheindt- Ofițer Comercial în cadrul Ambasadei.” a transmis Ivancea


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.