Vacanta in Creta si Antalya, direct de pe Aeroportul Bacau. Cat costa o saptamana in Turcia sau Grecia

0

Operatorii de turism vand deja vacante de vara in Grecia si Turcia, cu plecare directa de pe Aeroportul din Bacau. Deocamdata, exista curse spre Heraklion – Creta , in Grecia si spre Antalya – in Turcia.

Am consultat ofertele firmelor de turism, iar o vacanta in Creta – cu plecare de pe Bacau – pentru 2 persoane, incepe de la 872 de euro. Perioada selectata a fost 10-17 iulie 2024, pentru 2 persoane + 1 copil, la un hotel de 3 stele. In pret este inclus transportul cu avionul si cazarea cu mic dejun. Pentru un hotel de 4 stele, preturile incepe de la 964 euro, iar pentru unul de 5 stele – 1300 euro ar fi pretul minim.

Pentru cei care opteaza pentru Antalya – Turcia, pentru doua persoane, un hotel de 3 stele cu demipensiune costa 960 euro.In pret este inclus transportul din Bacau, cazarea si doua mese pe zi pentru doua persoane. Un hotel de 4 stele incepe de 1142 euro ( 2 persoane ) iar unul de 5 stele costa aproximativ 1300 euro. La hotelurile de 4 si 5 stele, aproximativ toate ofertele au all inclusive.

Creta – Grecia

Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.