USL Bacau si-a depus candidaturile la Biroul Electoral Judetean

3
Viorel Hrebenciuc
Viorel Hrebenciuc

Condusi de Viorel Hrebenciuc (PSD) si Viorica Marcu (PNL), candidatii USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie si-au depus candidaturile la Biroul Electoral Judetean (BEJ) marti dimineata.

Cu acest prilej, liderul social-democratilor bacauani a precizat ca obiectivul USL este obtinerea unui scor de peste 50 la suta in judet. Viorel Hrebenciuc a declarat ca asteptarile electoratului fata de USL sunt ridicate si ca principala problema a cetatenilor o reprezinta lipsa locurilor de munca.

“Obiectivul nostru este ca USL sa obtina peste 50 la suta in judet. Din cercetarile sociologice reiese ca USL are un astfel de potential in toate colegiile din Bacau. Problema locurilor de munca este pe primul plan in toate sondajele”, a aratat deputatul PSD.

 

Damian Draghici
Damian Draghici

Pitu Avram in colegiul 6

Depunerea candidaturilor a adus o asteptata clarificare privitoare la candidatii pe care USL ii va arunca in lupta in colegiile 6 si 7 de deputati. Asa cum era de asteptat, liberalul Ionel Palar va candida in colegiul 7, in timp ce Constantin Avram, liderul PC Bacau, a trebuit sa se multumeasca cu candidatura in colegiul 6 (Onesti). Aici, Avram va da piept cu deputatul PDL Valerian Vreme, intr-unul din cele mai interesante dueluri propuse de parlamentarele din acest an. La depunerea candidaturilor a participat si muzicianul Damian Draghici. Prezenta ceva mai discreta, consilierul premierului Victor Ponta va candida in colegiul 4 senat.

 

Echipa pe municipiu, condusa de Luchian si Necula

In colegiile din municipiul Bacau USL va miza pe o echipa relativ tanara, cu doua varfuri de lance: viceprimarul Dragos Luchian, candidat in colegiul 1 senat, respectiv Cosmin Necula, candidat in colegiul 2 deputati (centrul municipiului Bacau). Celor 2 li se adauga Nicu Marcu, candidat in colegiul 1 deputati, precum si Lucian Ciubotariu, omul pe care USL l-a aruncat in lupta impotriva pedelistului Gabriel Berca, in colegiul 3 deputati.

Luchian a declarat pentru Bacau.net ca va aborda o campanie electorala pozitiva, axata pe cooperarea cu ceilalti candidati din municipiu ai USL. “Imi doresc la fel de mult sa castige colegii mei din USL, cum imi doresc sa castig eu insumi. Vom aborda o campanie electorala nefragmentata, o campanie unitara. Impreuna vom fi mai puternici”, a afirmat Luchian.

De cealalta parte, Cosmin Necula a declarat ca unitatea candidatilor reprezinta un avantaj major al USL si ca o buna colaborare intre acestia va influenta pozitiv scorul pe care Uniunea il va obtine in Bacau.

“Am convingerea ferma ca impreuna cu domnul Dragos Luchian, dar si cu ceilalti candidati ai USL, alcatuim echipa care ne va duce la scorul dorit, la victorie. Imi propun sa muncim impreuna pentru Bacau, pentru proiectele majore ale orasului”, a spus Necula.

Lista completa a candidatilor USL Bacau

Camera deputatilor                                  

Colegiul 1 – Nicu Marcu (PNL)

Colegiul 2 – Cosmin Necula (PSD)

Colegiul 3 – Lucian Ciubotariu (PNL)

Colegiul 4 – Lucian Sova (PSD)

Colegiul 5 – Viorica Marcu (PNL)

Colegiul 6 – Constantin Avram (PC)

Colegiul 7 – Ionel Palar (PNL)

Colegiul 9 – Viorel Hrebenciuc (PSD)

Colegiul 10 – Gabriel Vlase (PSD)

Senat

Colegiul 1 – Dragos Luchian (PNL)

Colegiul 2 – Vasile Nistor (PC)

Colegiul 3 – Dan Tataru (PSD)

Colegiul 4 – Damian Draghici (PSD)

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

3 comentarii

  1. I am ex wife of Damian Draghici.
    I cannot keep quiet anymore.
    First of all, mr Draghici, should take care for the education and the health of his own only daughter, and then for the humanity.
    Sincerely yours
    Balta Dina

  2. Nu stiu cine este marcu si draghici.De ciubotariu stir toata lumea si sper sa ramana acasa.singura speranta ar fi luchian si necula.speram sa aiba alta gandire fata de hrebenciuc si gasca de securisti batrani

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.