Urmărit internațional de autoritățile din SUA, prins de polițiștii băcăuani


Poliţiştii  băcăuani  au  depistat  un  bărbat,  de  34  de  ani,  urmărit  la  nivel internaţional de autorităţile judiciare din Statele Unite ale Americii, pentru comiterea unor infracţiuni din sfera criminalităţii organizate.

La data de 14 august 2015, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău şi  din cadrul  Brigăzii  de Combatere  a Criminalităţii  Organizate  Bacău au depistat  unbărbat, de 34 de ani, urmărit la nivel internaţional.

Pe numele acestuia autorităţile judiciare din Statele Unite ale Americii au emis o cerere de arestare provizorie în vederea extrădării, pentru comiterea unor infracţiuni din sfera criminalităţii organizate.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, în baza ordonanţei de reţinere emisă de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău, urmând a se efectua demersurile necesare declanşării procedurii de extrădare către autorităţile judiciare americane.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentPercheziții în Bacău și alte trei județe la contrabandiștii de țigarete. Prejudiciul, estimat la 100.000 euro
Articolul urmatorVIDEO: Cum s-a produs accidentul de la Podul Margineni

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.