Urmarire ca-n filme in Municipiul Bacau. Un sofer beat a fugit de politisti si i-a lovit cu masina


Pe data de 30 iulie, in jurul orei 01:00, o patrula de politie formata din inspector Craciun Cristian si agent Sau Constantin au observat un sofer care a trecut pe culoarea rosie la semafor. Cei doi politisti au pornit dupa sofer, efectuand semnale luminoase si acustice pentru oprire. Soferul nu s-a conformat, a accelerat si a fugit pe mai multe strazi din Municipiul Bacau.

Pe mijlocul unui pod din oras, echipajul de poliție a reușit să blocheze autoturismul , moment în care cei doi polițiști au coborât din mașină, au somat conducătorul auto urmărit să coboare , însă acesta nu s-a conformat. Un politist a reușit să deschidă portiera autoturismului pentru a-l putea extrage pe conducător de la volan, în timp ce colegul lui a continuat să îl someze pe conducător să coboare.

Soferul nu s-a supus somatiilor si a efectuat manevre cu masina de mers inainte – inapoi, lovindu-i pe cei doi politisti :

Deși unul din polițiști suferise leziuni la nivelul genunchilor, cei doi, împreună cu mai multe echipaje au continuat urmărirea autoturismului suspect. Astfel, aceeași patrulă formată din Insp. Pr. Crăciun Cristian și Ag. Sau Constantin a observat pe o stradă din mun. Bacău autoturismul suspect ce se afla pe un spațiu verde printre mai mulți copaci precum și două persoane. În acel moment cei doi polițiști au procedat din nou la somarea acestora, însă persoana ce se aflase la volanul autoturismului a încercat să fugă din nou, de acestă dată pe jos , iar după o distanță de aproximativ 200 metri a încercat să se ascundă, într-o zonă întunecată sub un camion, însă cei doi polițiști au reușit să îl scoată de acolo și să îl imobilizeze. Deoarece emana halenă alcoolica, conducătorul autoturismului i s-a solicitat să efectueze un test cu aparatul drager în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat, după care a fost condus la SJU Bacău unde i-au fost recoltate probe biologice. De asemenea având în vedere faptul că Insp. pr. Crăciun Cristian a suferit leziuni la nivelul genunchilor, Parchetul de pe Lângă Judecătoria Bacău s-a sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, iar persoana în cauză a fost arestată preventiv pentru o perioadă de 30 zile.” a transmis Sindicatul de Politie Europol

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.