Urban Building SRL a inceput constructia unui nou proiect imobiliar pe strada Vadu Bistritei din Municipiul Bacau

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Urban BuildingSRL  , unul dintre cei mai cunoscuti si activi dezvoltatori imobiliari din Bacau,  a inceput constructia unui nou proiect pe strada Vadu Bistritei, numarul 46-48.

Constructia blocului a inceput in luna august (2018) si se va finaliza in decembrie 2019. Proiectul imobiliar situat pe strada Vadu Bistritei, nr. 46-48  consta in edificarea unui bloc de locuinte colective cu regim de inaltime S+P+9E, cu 2 scari, fiecare scara avand cate 54 de apartamente dimensionate diferit cu 2, 3 si 4 camere. Fiecare apartament din Bacau va avea parcari si boxe.

Pretul apartamentelor noi incep de la 44.500 euro, pentru o locuinta de 2 camere cu o suprafata construita de 55mp si 44 mp utili.

Pentru mai multe informatii despre oferta de locuinte va recomandam sa vizitati site-ul oficial al dezvoltatorului : Apartamenteinbacau.ro

„Asa cum v-am promis ne-am apucat de treaba, interesul nostru este sa infrumusetam acest oras si sa aducem calitatea de top in casele voastre asa cum am facut-o si pana acum.” au declarat unul dintre fondatorii Urban Building SRL

Urban Building SRL a construit mai multe blocuri in Municipiul Bacau situate pe strazile Iosif Cocea, Ion Luca Caragiale,  Prieteniei, Erou Ciprian Pintea, Neagoe Voda, 1 Mai. Detalii despre proiectele finalizate gasiti pe site-ul companiei.

Pentru mai multe detalii:
Birou de vanzari:Bld. UNIRII, nr. 2, langa restaurant Osteria Roma.
Telefon:0752.434.434 Site: Apartamenteinbacau.ro

Lasa un comentariu

2 comentarii

  1. Buna ziua!
    Ma intereseaza un apt nou, zona Curtea de Apel, de la scara B, cel cu 2 camere (56 m2), et I.
    Va rog sa-mi spuneti daca mai e disponibil.
    Va multumesc!
    Mihaela

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here