Unul dintre cei mai cunoscuti bancheri din Romania a parasit un fond de investitii controlat de Fratii Paval de la Dedeman

0

Laurentiu Ciocarlan, unul dintre cei mai importanti bancheri de investitii – in varsta de 57 a ni – a parasit fondul de investitii EquiLiant Capital. Fondul a fost infiintat in 2019 de fratii Paval – actionarii Dedeman.

Contactat de ZF, Ciocîrlan spune că în perioada următoare se va ocupa de un proiect personal.

„Nimic special”, spune cel care până să fie recrutat de fraţii Pavăl în 2019 a lucrat 15 ani la Raiffeisen de unde din funcţia de şef al departamentului de investiţii a coordonat listări de calibru la Bursa de Valori Bucureşti.

Lansat în urmă cu patru ani de către cei mai puternici antreprenori români – Adrian şi Dragoş Pavăl, acţionarii Dedeman, EquiLiant Capital este un fond de investiţii pentru companiile antreprenoriale româneşti, de talie medie şi mijlocie.

Compania EquiLiant Capital este controlata de alt holding – Paval Holding – iar administratorul firmei este Fercu Adrian – un alt bancher din judetul Bacau care se ocupa de administrarea mai multor companii detinute de fratii Paval.

Sursa: zf.ro

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.