Unui fost ziarist i-a fost furată identitatea, în numele unui presupus fiu nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu

0

sergiu-nicolaescuJudecătoria sectorului 1 a deschis, luni, două dosare, unul pentru oprirea procedurii de incinerare a lui Sergiu Nicolaescu şi altul pentru stabilirea paternităţii, în urma unei cereri trimise pe mail, în 4 ianuarie, din Germania, de un bărbat care pretinde că este fiul nelegitim al acestuia.

Dosarul privind oprirea incinerării are termen 5 februarie, dar va fi fără obiect, pentru că incinerarea a avut loc, iar cel privind stabilirea paternităţii are termen 15 mai.

Bărbatul pretinde că se numeşte Vasile Rotaru, este născut în 1980, locuieşte în Germania, la Dusseldorf, în Ostsrasse 138 şi a trimis solicitarea pe email, în data de 4 ianuarie, la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, susţinând că este fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu şi cerând stabilirea paternităţii.

Identitatea folosită pentru a depune cererile în instanţă este însă falsă şi aparţine unui fost ziarist de la postul de televiziune Realitatea TV. Vasile Rotaru este numele unui fost prezentator al ştirilor sportive, la postul tv respectiv. În cererile ajunse la instanţă prin email, CNP-ul său este real, însă restul datelor de identitate nu îi aparţin, Rotaru neavând nicio legătură cu acest incident.

Sursa: gandul


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.