„Unirea, națiunea a făcut-o!” – eveniment dedicat zilei de 24 ianuarie, la Teatrul de vară „Radu Beligan” din Bacău”

0

Ansamblul Folcloric „Busuiocul” și Consiliul Județean Bacău invită băcăuanii, miercuri, începând cu ora 17:00, la Teatrul de vară „Radu Beligan” din Bacău la un eveniment de excepție: spectacolul „Unirea, națiunea a făcut-o!” dedicat zilei de 24 ianuarie, într-un spirit de unitate și mândrie națională. Intrarea va fi liberă.

Veți avea ocazia să ascultați vocile de excepție ale solistelor: Paula Florescu, Georgiana Păduraru și Gabriela Comaneci, alături de copiii absolvenți ai Atelierului de Canto Vocal Tradițional.

De asemenea, veți avea privilegiul de a fi martorii unei interpretări de excepție a corpului de balet al ansamblului, instruit cu pasiune de către coregrafii Gheorghe Vlase și Robert Costrovanu.

Avem bucuria ca și la acest distins spectacol să colaborăm cu Actorii Teatrului Municipal Bacovia care vor pune în scenă numeroase secvențe specifice Unirii Principatelor Române! În plus, avem onoarea de a avea alături de noi pe îndrăgita artistă a românilor, Mioara Velicu! Cu vocea sa inconfundabilă, doamna Mioara Velicu va aduce o notă aparte de autenticitate și emoție în cadrul acestui spectacol dedicat unității și patriotismului! După cum v-am obișnuit întregul spectacol va fi acompaniat de Orchestra Ansamblului Folcloric „Busuiocul” din Bacău, sub baghetă dirijorului Victor Coman!” – Ansamblul Folcloric „Busuiocul”


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.