UNIFI Garage – Service Auto Multimarca si Vulcanizare in Bacau

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Fiecare sofer responsabil stie cat de importante sunt pentru masina reviziile, verificarile auto si eventualele reparatii ale autoturismului. La UNIFI Garage Bacau gasesti toate aceste lucruri: service auto multimarca, diagnoza computerizata, schimburi ulei pentru cutiile de viteze automate si manuale, pachete complete de revizii, incarcari cu freon, piese auto, receptie si consiliere auto, schimburi ulei motor, reparatii mecanice si electrice auto, reglare directie, geometrie auto, verificare si testare baterie si alternator.

Echipa noastra de mecanici este calificata si pregatita pentru a efectua orice reparatie auto.

Odata cu venirea sezonului rece, stim cat de importante sunt siguranta, confortul si anvelopele pentru masina dvs. Programeaza-te la vulcanizarea noastra si nu mai sta la coada. Numarul de telefon pentru programari este: 0747965008. Tot la noi vei putea gasi cauciucuri de iarna/vara, atat noi cat si second-hand.

Serviceul auto UNIFI Garage din Bacau este autorizat RAR, ceea ce atesta profesionalismul nostru.

Ne gasiti pe Strada Alexandru Ioan Cuza, Nr. 3, Com. Letea Veche, Judetul Bacau sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/UnifiGarageBacau/

Pentru informatii si programari contactati-ne la numarul de telefon 0747965008.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here