Unde se plaseaza BACAUL in topul mitei in spitalele din Romania

0

Site-ul anti-bribery.org a publicat un clasament al mite in spitalele din Romania. Sinteza realizata are in vedere date stranse prin raspunsul afirmativ la intrebarea : „Vi s-au solicitat bani sau atentii de catre medici sau asistene?”

Pe primul loc se afla Spitalul de Urgenta Bucuresti, unde au fost primite 153 de raspunsuri afirmative, urmat de Spitalul de Urgenta Braila ( 147 raspunsuri afirmative ) si de Spitalul Clinic Sf Ioan Bucuresti ( 98 raspunsuri afirmative ).

Sinteza realizată de portalul anti-bribery.org are în vedere date colectate prin raspunsul afirmativ la întrebarea nr. 9 „Vi s-au solicitat bani sau atenţii de către medici sau asistente?” din cadrul Mecanismului de Feedback al Ministerului Sănătăţii pentru fiecare lună calendaristică în intervalul ianuarie 2019 – iulie 2019.

Un număr de 352 spitale publice din întreaga ţară au făcut subiectul acestui raport, iar pentru perioada ianuarie 2019 – iulie 2019 au existat aproximativ 3.800 de răspunsuri afirmative la întrebarea menţionată.

Unde se plaseaza BACAUL in topul mitei in spitalele din Romania

Pe primul loc, in randul spitalelor din judet,  este Spitalul Judetean Bacau, cu 39 de raspunsuri afirmative, ocupand pozitia 27 in clasamentul general. Al doilea spital, in topul mitei spitalelor din judet,  este SPITALUL MUNICIPAL SF. IERARH DOCTOR LUCA ONESTI – Oneşti(BC) – 25 de raspunsuri afirmative.

SPITALUL MUNICIPAL DE URGENTA MOINESTI – Moineşti(BC) urmeaza cu 19 raspunsuri afirmative, dupa care Spitalul Orasenesc Buhusi – 8 raspunsuri afirmative.

Pe ultimele locuri se afla Spitalul De PNEUMOFTIZIOLOGIE cu 2 raspunsuri afirmative si Spitalul din Comanesti cu 0 raspunsuri afirmative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.