Un tren marfar care se îndrepta spre Bacău a deraiat

0

Conform Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, un tren privat care se îndrepta spre Bacău, a deraiat între stațiile Zoița și Râmnicu Sărat.

”Deraierea vagonului, de un bogiu, s-a produs în jurul orei 12:30, pe firul I, între staţiile Zoiţa şi Râmnicu Sărat, la km 158+875. Garnitura privată, care aparţine operatorului GFR, are în compunere 33 de vagoane încărcate cu combustibil şi asigura un transport pe relaţia Brazi – Borzeşti Bacău”, anunţă CFR.

Compania precizează că, până la finalizarea intervenţiilor de repunere pe şină a vagonului deraiat, trenurile de călători, care sunt programate să tranziteze zona respectivă, circulă pe intervalul Zoiţa – Râmnicu Sărat doar pe firul II, din ambele sensuri.

”De asemenea, facem precizarea că personalul feroviar al SRCF Galaţi va acorda sprijin tehnic necesar operatorului privat de marfă în procesul de repunere pe şină a vagonului respectiv, astfel încât reînscrierea în circulaţie a garniturii de marfă să se realizeze în condiţii de siguranţă”, a mai transmis CFR.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.