Un TIR care s-a rasturnat pe Centura Bacaului a distrus 120 m de parapet si 20 de stalpi

3

Un accident rutier s-a produs în marti, seară, pe Varianta Ocolitoare Bacău, la km 19+100, pe fondul unei explozii de pneu la un autotren.

„Nu s-au înregistrat victime, însă au fost distruse mai multe elemente de siguranță rutieră: 120 m de parapet metalic, 20 de stâlpi de susținere și 40 de indicatoare rutiere. Momentan se circulă normal, lucrătorii Secției Drumuri Naționale Bacău intervenind pentru semnalizarea zonei și completarea cu parapet lestabil a porțiunii de parapet metalic avariate. ” a transmis DRDP Iasi


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

3 comentarii

 1. Daca ceea ce se spune in articol este adevarat-a explodat un pneu- inseamna ca soferul nu a avut prea multe optiuni, daca a pierdut controlul asupra camionului e mai bine ca nu a lovit o masina sau un pieton.
  Astia care va dati soferii iadului, invatatai sa cititi traficul, sa va asigutati cand depasiti(mai ales TIR uri), nu mai dati goneta cu statia la ureche , ca intre o masina de 1.5 tone si un camion incarcat cu zeci de tone ghici cine devine substanta maro de analize?

 2. Iar,TIRURI
  E DE JALE FRAȚILOR…ZDRENTELE SOSELELOR
  DACĂ ,ITI POT SPUNE PRIN STATIE
  CAND ERA IN DEPASIREA A DOUĂ TIRURI
  SI☝️
  DIN SENS INVERS VENEA COLOANĂ☝️
  ERAM CINCI MASINI MICI ,PLUS UN MICROBUZ☝️
  IAR CONDUCATORUL AUTO DE PE TIR
  REVENIND ☝️
  CUM MI A SPUS PRIN STATIE
  DACĂ TE OMORAM…ITI DADEAM ASIGURAREA☝️
  PROSTULE
  EU SUNT LA PROGRAM
  INCREDIBIL,FRATILOR…ASTA I MENTALITATE DE ȘOFERI
  SI EU CONDUC DE 30 DE ANI,DAR IN ULTIMI ANI
  E DE JALE ,FRATILOR…BANUL VB

 3. Puși la plată toți cei care produc distrugerea proprietăți publice exat cum este și în cea mai socialistă țară din Europa de Vest, Italia.Daca ai distrus o parte din structura de autostradă; gardreil piloni de poduri, parapeți,etc plătești de te ia dracu ca să te înveți să nu fii o maimuță la volan.

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.