Un tânăr din Bacău, stabilit în Italia, a murit într-un cumplit accident de mașină. Avea doar 25 ani

0

A părăsit Bacăul cu speranța unei vieți mai bune și s-a stabilit în Italia. Însă destinul său a fost brusc întrerupt la vârsta de doar 25 de ani, într-un tragic accident survenit în Verrua Savoia, în provincia Torino.

sursa foto: observatornews.ro

Acesta, se afla pe scaunul din dreapta al unui autoturism condus de un prieten al său, când au intrat în coliziune cu o altă mașină la al cărei volan se afla un tânăr de 20 de ani din Villadeati, zona Alessandria. Incidentul a avut loc luni seara, în jurul orei 19.00, scrie observatornews.ro.

Ionuț a fost scos din vehiculul făcut praf și transportat la spitalul din Chivasso, însă rănile suferite au fost prea grave pentru el, iar inima i s-a oprit. În mod miraculos, cel de-al doilea șofer a scăpat fără să fie rănit.

Vestea morții i-a întristat pe cei care l-au cunoscut pe Ionuț, iar mesajele au împânzit rețelele de socializare. “Drum bun, iubire. Să ne zâmbești de sus”, „Protejează-ne de sus, îngeraș frumos”, „Prea repede ai plecat dintre noi”, „Dumnezeu să-l odihnească în pace păcat suflet de copil”, „Dumnezeu sa te ierte nepoate! Păcat te-ai dus prea repede dintre noi”, „Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna. Dumnezeu să te odihnească!”, „Ingerii sa ii vegheze drumul lin catre cer! Memorie Eterna! Condoleanțe!”, „Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace,iar vouă putere să treceți peste această mare nenorocire!”, sunt doar câteva dintre mesaje.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.