Un tanar de 17 ani a fugit de doua ori de politisti, dupa ce a fost depistat la volan. Politistii l-au trimis dupa gratii

1

La data de 26 martie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au depistat în localitatea Parava un autoturism, iar la efectuarea semnalelor regulamentare de oprire acesta a accelerat continuându-și deplasarea.

          Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului în trafic, dar conducătorul auto a încercat să se sustragă verificărilor polițiștilor oprind în curtea locuinței sale și fugind într-o direcție necunoscută.

          În urma activităților investigativ-operative, polițiștii l-au identificat pe cel în cauză, acesta fiind un tânăr de 17 ani care în luna ianuarie a.c., a fost depistat și reținut de polițiști după ce a condus un autoturism pe DN2 E85 fără permis de conducere și s-a sustras controlului. În momentul de față acesta se afla sub măsura controlului judiciar.

          Totodată, din verificările efectuate în baza de date a reieșit că, plăcuțele cu numere de înmatriculare montate pe autoturismul condus de cel în cauză aparțin altui vehicul.

          După administrarea probatoriului, polițiștii l-au reținut pe tânăr pentu 24 de ore și l-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și conducerea sau punerea în circulație a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

  1. Este îngrijorător să vedem tineri care nu numai că încalcă legea, dar și pun în pericol siguranța altor participanți la trafic prin comportamentul lor iresponsabil. Este esențial ca autoritățile să continue să aplice măsuri stricte în astfel de cazuri pentru a descuraja acest tip de comportament și pentru a proteja comunitatea. Sperăm că acest tânăr va beneficia de consiliere adecvată și de oportunități de reabilitare pentru a-i îndrepta comportamentul.

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.