Un tanar a tras cu pistolul la Complexul Primarului din Buhusi iar altul a aruncat cu scaune si mese in clienti

6

Un tanar aflat sub influenta bauturilor alcoolice impreuna cu 3 prieteni au devastat o parte din barul situat la Complexul Primarului din Buhusi de la Runc (Buhusi). Acesta nu s-a oprit la un un singur bar si a continuat sa produca distrugeri la un alt bar din oras.

Incidentul a avut loc in noaptea de sambata spre duminica (26/27 noiembrie). Un apel la 112 a anuntat faptul ca 4 tineri aflati sub influenta bauturilor alcoolice au provocat scandal la un bar din Buhusi situat la Runc. Incidentul se pare ca a pornit din cauza nemultumirii scandalagiilor in privinta muzicii de la Complexul Runc.

O patrula de la politie a fost trimisa la fata locului , unde s-a stabilit ca Silviu P. de 25 de ani din Buhusi a provocat scandalul. Martorii sustin ca un client a scos pistolul si a executat foc in plan vertical , intrucat cei 4 scandalagii au devenit violenti. Detinatorul armei are permis de port arma pentru pistol cu bile de cauciuc, insa, pe numele sau a fost deschis dosar penal pentru abuz de arma neletala.

In doar jumatatea de ora , un alt apel la 112 , anunta faptul ca intr-un alt bar din Buhusi , o persoana a distrus mai multe bunuri. Acelasi Silviu P. era autorul. Acesta a distrus 2 pahare si a spart geamul unei masini din fata localului.
Barbatul a fost retinut si va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Buhusi cu propunere de arestare preventiva. El este cercetat pentru  ultraj , distrugere si lovire.

Comunicat Politia Bacau

În urma cercetărilor efectuate cu privire la săvârșirea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire, suspectul Andrei P., de 25 de ani din orașul Buhuși a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. El urmează să fie prezentat Parhetului de pe lângă Judecătoria Buhuși cu propunere de arestare preventivă.

Din cercetări s-a stabili că la data de 25.11.2011, in jurul orei 23.30, într-un bar din orașul Buhuși a intrat, în calitate de client, P.Andrei, de 25 ani, însoţit de doi tineri cu vârste de 19 și 24 de ani. După ce au consumat băuturi alcoolice, în jurul orei 00.00, nemulțumiți de muzica difuzată în bar Andrei P. și C. Florin au început să spargă pahare şi au aruncat cu sticle prin local, lovind consumatorii.

În acel moment în local se aflau 10 consumatori, între care şi M. Marius, de 31 ani. Acesta a intervenit verbal încercând să-i liniștească pe tineri, care au devenit violenţi, moment în care M. Marius a scos un pistol cu bile de cauciuc, și a executat foc în plan vertical, fapt ce i-a determinat pe tineri să părăsească incinta societăţii. Din cercetări s-a stabilit că M. Marius este posesor legal de armă neletală.

După ce apărăsit barul respectiv, Andrei P. s-a deplasat la un bar din aceeași localitate unde, pe fondul consumului de alcool, a distrus pahare, iar apoi a distrus geamul şi oglinda laterală a unui autoturism ce aparținea administratorului barului respectiv.

 În cauză se efectuează cercetări față de P. Andrei și C. Florin sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire. Totodată se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a fost folosită arma neletală.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

6 comentarii

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.