Un tanar a talharit o femeie de 86 de ani, in Municipiul Bacau

0

La data de 22 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bacău sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău au pus în aplicare un mandat de percheziție emis de Judecătoria Bacău, la domiciliul unui tânăr de 26 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

La data de 14 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 86 de ani, din municipiu, despre faptul că, în jurul orei 15.00, în timp ce se deplasa pe stradă spre domiciliu, ar fi fost deposedată de către o persoană necunoscută, prin acte de violență, de o geantă în care avea documente și suma de 3.300 de lei.

          În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiști a fost identificat un tânăr de 26 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea faptei.

          La data de 22 februarie a.c. a fost pus în aplicare un mandat de percheziție, la domiciliul celui în cauză, unde a fost descoperită și ridicată geanta sustrasă de la femeia de 86 de ani, ulterior fiind returnată acesteia.

          Totodată, la domiciliul bănuitului a fost descoperită și ridicată în vederea continuării cercetărilor, cantitatea de 210 litri de motorină.

          În urma probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii tânărului pentru 24 de ore și l-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

          Urmează să se aprecieze asupra luării sau, după caz, solicitării dispunerii unei măsuri preventive.

          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.