Un tanar a furat 2 masini si a intrat prin efractie intr-o societate comerciala

0

Un tanar de 19 ani din judetul Vaslui a furat in 48 de ore 2 masini si a patruns prin efractie intr-o societate comerciala dintr-o comuna din judetul Bacau.

M Constantin de 37 de ani din comuna Motoseni , judetul Bacau , a chemat politia cand a sesizat ca persoane necunoscute i-au sustras masina care se afla parcata in curtea locuintei. Autoturismul a fost gasit la scurt timp, abandonat pe un teren de la periferia comunei Motoseni.

Autoturismul prezenta avarii, iar polițiștii au stabilit că din vehicul a fost sustras sistemul audio, care a fost ascuns de făptuitor în pădurea din apropiere.

Ca urmare a investigațiilor efectuate s-a stabilit că principalul suspect este Laurențiu L., de 19 ani, din județul Vaslui.

A doua zi dimineață polițiștii din Motoșeni au fost sesizați de către Romică B., din Galați, despre faptul că în noaptea precedentă i-a fost sustras autoturismul personal, care se afla parcat în fața locuinței părinților săi din comuna Motoșeni.

Autoturismul a fost identificat de către polițiști în fața unei locuințe din comuna Răchitoasa ,judetul Bacau.

În autoturism au fost identificate mai multe bunuri sustrase dintr-o societate comercială din comuna Podu Turcului, judetul Bacau, în aceeași noapte.

Polițiștii au stabilit că cel de-al doilea autoturism și bunurile din societatea comercială au fost sustrase de Laurențiu L. și minorul D.S. din comuna Răchitoasa.

Totodată s-a mai stabilit că autoturismele au fost conduse de Laurențiu L., care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, furt calificat și conducere fără permis.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Laurentiu L a fost retinut pentru 24 de ore cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.