Un tanar a fost accidentat in Bacau, iar soferul a parasit locul accidentului

0

La data de 27.05.2012, în jurul orei 05.10, Poliţia Municipiului Bacău a fost sesizată de către reprezentanţii Spitalului Judeţean Bacău, despre faptul că la unitatea medicală s-a prezentat o persoană care a fost victima a unui accident rutier.

Din cercetările efectuate poliţiştii au stabilit că în timp ce Bogdan S., de 22 de ani, din Bacău, în calitate de pieton, se afla pe aleea din faţa unui fast-food din Bacău, a fost acroşat de un autoturism care a părăsit locul evenimentului.  Bogdan S. a primit îngrijiri medicale şi a rămas internat.

Deasemenea a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,29 mgl/alcool în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

În urma verificărilor efectuate a fost identificat conducătorul autoturismului împlicat în evenimentul rutier, în persoana lui Ovidiu G., de 31 de ani, din Bacău.

Acesta s-a prezentat în jurul orei 10.00 la sediul Poliţiei Municipiului Bacău unde a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi consumul de alcool după producerea unui accident de circulaţie care a avut ca rezultat vătămarea integrităţii corporale a unei persoane, până la recoltarea probelor biologice.

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.