Un supermarket din Romania a implementat un sistem de cashback. Clienții pot retrage până la 200 lei de la casa de marcat

Retailerul PENNY a anunțat că a implementat un program de cashback în toate cele 338 magazine din țară. Astfel, prin intermediul acestuia, consumatorii pot retrage până la 200 lei de la casa de marcat, atunci când își plătesc cumpărăturile.

„Este o premieră în domeniul retail-ului autohton și avem încredere că putem contribui la dezvoltarea acestui sistem în România. Ne dorim să venim cât mai mult în întâmpinarea nevoilor consumatorilor, iar sistemul reprezintă un serviciu atractiv, deoarece le oferă clienților posibilitatea de a retrage numerar într-un mod simplu și rapid, fără să fie nevoiți să se oprească la un bancomat. În plus, serviciul ne va ajuta și în procesul de fidelizare a clienților”, a declarat Raffaele Balestra, CFO PENNY România.

Serviciul este disponibil pentru toate tipurile de card: de credit sau de debit care au această opțiune activată.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News

1 comentariu

  1. Am întrebat astăzi 17.02 la case despre program, angajații m-au privit ca pe un nebun. Instruiți-va personalul, implementați și verificați funcționalitatea programului și abis apoi emanații în presă, ca altfel vă faceți de cacao….

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.