Un stalp a „rasarit” in centrul Bacaului. Cum explica primarul Viziteu „minunea”

0

Un stalp a „rasarit” zilele acestea chiar in mijlocul centrului, in fata magazinului Luceafarul din Municipiul Bacau. Acesta a fost infipt in asfalt, iar in zona au fost puse niste marcaje, astfel incat soferii sa poata sa-l evite.

Prefectul judetului Bacau, Lucian Bogdanel, a criticat lucrarile facute pe repede inainte : „Minune de la Dumnezeu: a răsărit un stâlp în mijlocul drumului la trecerea de pietoni de la Luceafărul. Somn uşor, Primăria Bacău!”

Primarul Viziteu a iesit public, in aceasta seara, sa explice de ce a aparut acest stalp si care este rolul lui. Edilul spune ca se va iesi cu trotuarul pana la nivelul stalpului, astfel incat pietonii sa aiba vizibilitate: „Nu cred că mai are sens să vă explic tehnic că acolo vom avea un trotuar în toată regula. Prin improvizația din prezent, șoferii nu au vizibilitate și pietonii nu sunt în siguranță.” a explicat Lucian Viziteu

Imediat dupa postare, bacauanii au „navalit” cu intrebari pe pagina primarului : „De ce nu s-a facut prima data trotuarul?” , „De ce se pune in pericol circulatia cu un stalp infipt in mijlocul carosabilului?” „De ce s-au mai facut marcaje in zona, daca se vor sterge si se va instala trotuarul?


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.