Un sofer din Bacau a evitat o batrana care traversa neregulamentar, a intrat pe contrasens si a omorat doi oameni. Batrana a fost gasita vinovata si trebuie sa achite 170.000 euro

1
foto: stirileprotv.ro

După ce a traversat un drum european printr-un loc nepermis, o femeie de 84 ani a fost găsită vinovată pentru provocarea unui accident. Șoferul care a evitat-o a lovit o mașină în care se aflau o mamă și fiul său. Toți trei au murit.

Judecătorii au decis că este vina bătrânei, pe care au condamnat-o la 3 ani cu suspendare. În plus, trebuie să achite 170.000 de euro daune, informează știrileprotv.ro.

Femeia a traversat drumul european prin loc nepermis și fără să se asigure, aveau să stabilească ulterior polițiștii. Șoferul care a evitat un impact fatal pentru ea era din Bacău și avea 39 de ani. 

În mașina de pe contrasens cu care s-a ciocnit după ce a ferit-o pe bătrână erau un băiat de 18 ani și mama sa, de 38. Toți trei au murit în urma impactului.   

Femeia, care a scăpat nevătămată, spune însă că nu are de unde să plătească cei 170.000 de euro, după ce instanța a găsit-o vinovată.

Tereza Petruț, femeia acuzată de producerea accidentului: „Și eu m-am speriat când am auzit pocnitura, când s-a izbit. Eu am traversat aici, accidentul s-a întâmplat încolo. Acela e vinovatul, care venea dincolo”.

Instanța a stabilit însă că ea este vinovată de ucidere din culpă și a condamnat-o la trei ani de închisoare cu suspendare și la 90 de zile de muncă în folosul comunității. În același timp, judecătorii au obligat-o pe bătrână la plata a 170.000 de euro către rudele victimelor, daune morale.

Fiica bătrânei: ”Vor bani, dar de unde să-i dea bani? Noi avem moștenire, toți frații. Am vrea și noi ceva de la mama, nu? Acolo, oleacă, amintire de la mama„.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

  1. Educati-va sa respectati regulile de circulatie, chiar si cei mai batrani.
    Tanti Floarea traverseaza E85 ca si cum ar fi gard in gard cu vecina.
    Sa faca statul pasarele sa poata sa traverseze toti dupa pofta inimii.
    Au murit 3 oameni saracii fara nici un rost, nu au invatat astia nimic din tragedia asta!
    Daca nu aveti bani sa treceti strada, stati si beti la voi in curte, nu provocati si alte tragedii!

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.