Un robot va suna clientii WizzAIR, pentru a-i anunta in caz ca un zbor este anulat

0

De luna viitoare, pasagerii Wizz Air ale căror zboruri vor anulate sau care vor avea probleme, vor fi sunați de robotul Wizz Air pentru informare. Compania a avut anul trecut o cotă de piață de 51% în România.

Vom aveam o alertă de perturbare automatizată și recunoaștere vocală interactivă. În cazul unei perturbări mai serioase sau a unei anulări, acum vom suna pasagerul noi. Va fi un robot care va suna pasagerul și va explica ce se întâmplă cu zborul lui și care sunt drepturile pasagerilor, și ce poate face el. Va fi un fel de ghid pe telefon. Acest proiect va fi lansat în aprilie”, a declarat Valeria Bragarenco, Corporate Communication Manager al Wizz Air, în cadrul unei întâlniri cu presa de la București.

Această alertă este realizată cu ajutorul tehnologiei bazată pe inteligență artificială și va fi lansată pe toate piețele unde operează Wizz Air, în diferite limbi. Pasagerii vor răspunde la întrebări prin răspunsuri simple cu da sau nu. Spre exemplu, dacă a primit cazare sau dacă încă așteaptă la aeroport. Dacă pasagerul va avea nelămuriri, atunci va fi transferat către un operator call-center. Robotul nu are un nume, așa cum suntem obișnuiți cu cei de la băncile de la noi, însă se va prezenta ca fiind din partea companiei.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.