Un primar din Bacau a fugit de la locul accidentului

1

Gheorghe Balan , primarul din localitatea Berzunti , judetul Bacau , a provocat un accident rutier dupa care a fugit de la locul faptei. Primarul , conducea tractorul primariei pe strada din comuna si a intrat in coliziune cu o furgoneta.

Gheorghe Balan , conducea tractorul primariei , incarcat pana la refuz cu lemne , pe care abia il putea controla. La un moment dat primarul din Berzunti a pierdut controlul masinii si a izbit o furgoneta care venea de pe contrasens.

Nervos , primarul s-a dat jos si a sarit la bataie. Intrucat se aflau cativa localnici in zona , acesta a renuntat la scandal , s-a suit in tractor si a parasit locul accidentului.

„Primarul venea de la padure cu remorca plina de lemne. Am auzit o bubuitura si m-am dus sa vad ce se întâmpla. Am vazut cum lama tractorului izbise în lateral furgoneta, care picase pe jumatate în sant” a povestit unul din martorii aflati la fata locului pentru Adevarul de Bacau

„Eu urcam o panta, el o cobora. De jos, din vale, l-am vazut ca nu poate stapâni tractorul. Mergea când într-o parte, când în alta. Avea greutate mare în remorca iar cabina tractorului, cu tot cu lama, sarea ca o minge pe sosea. M-am oprit pe dreapta si am asteptat sa treaca. Remorca s-a agatat într-un podet iar el cu lama m-a izbit în lateral” a spus soferul firmei de curierat, a carui masina a fost lovita de tractorul primariei( sursa Adevarul de Bacau)

Primarului i s-a intocmit dosar penal.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.