Un preot din Onesti cumpara marfa care le ramane bunicutelor : „Da! Săracii ajută săracii! Vom cumpăra noi de la bunicile noastre marfa. Sa le aducă la Bucătăria Protopopiatului Onești”


Preotul Ioan Bârgăoanu, din Onesti, a anuntat ca, prin intermediul Bucatariei Protopopiatului Onesti ,va cumpara marfa care le ramane bunicutelor. Este vorba despre femeile in varsta care incearca sa-si vanda cateva produse din curtea proprie ( nuci, oua, ceapa, lapte etc) si de multe ori ajung sa se intoarca cu ele acasa.

Preotul a facut un apel public, astfel ca cetatenii sa indrume „bunicutele” catre biserica, pentru a le cumpara marfa ramasa:

Pe Doamna Viorica Busuioc din Drăgugesti, Helegiu am gasit-o la colțul strazii pregătind sa vândă ceapă , usturoi, nuci și altele de la casa țaranului ! Am recunoscut-o ! Este mama Elisabeta Busuioc care ajuta Masa Bucuriei constant !! Iată cum câștigă bănuții să trăiască decent și sa mai facă și pomenire pentru adormiți ! RESPECT ȘI PLECACIUNE MAMAIA Viorica! Am cumpărat toate darurile ei . Da! Săracii ajută săracii!!

Facem un APEL Rugăm pe credincioșii care vând în piață sau pe „stadă” și le rămâne din marfă, ceapă, nuci, țelină , lapte sau alte bunuri comestibile sa le aducă la Bucătăria Protopopiatului Onești . Vom cumpăra noi de la bunicile noastre marfa. Fiecare va primi bonus un ceai și o gogoașă plus un prânz ștefanian ! Anunțați va rugam astfel de persoane sa vină la noi și sa nu meargă cu produsele înapoi acasă la țară!” a anuntat preotul Ioan Bârgăoanu


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentFOTO | Grav accident pe E85, in aceasta dimineata. Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite
Articolul urmatorOrdinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Județean Bacău din data de 27 mai 2022

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.