VIDEO : Un politist din Bacau a fost batut de hotul prins la furat

1
Foto : cugetliber.ro
Foto : cugetliber.ro

Un tanar de 26 de ani a fost arestat pentru 29 de zile dupa ce a lovit un politist care isi facea datoria. In data de 9 martie 2012 , la ora 22:50 , Sectia 2 de Politie Bacau a fost anuntata despre faptul ca trei persoane incearca sa sparga geamul unui chiosc de ziare de pe strada 9 Mai.

O patrula s-a deplasat la fata locului si l-a surprins pe unul dintre hoti in timp ce incerca sa sparga geamul chioscului cu un dispozitiv special confectionat.

Poliţiştii au somat cele trei persoane, dar aceştia au încercat să fugă. Unul dintre agenţii de poliţie a trecut la urmărirea lor şi a reuşit prinderea unui dintre ei. Bărbatul a încercat să scape, folosind un spray iritant-lacrimogen, pe care l-a pulverizat poliţiştului în faţă.

Acesta a continuat să se opună procedurii de imobilizare, a lovit poliţistul în zona gambei piciorului drept şi i-a rupt mâneca gecii.

În urma celor întâmplate, poliţistul s-a deplasat, pentru îngrijiri medicale la sediul Spitalului Judeţean Bacău, fără a fi necesară internarea lui.

Bărbatul violent, a fost condus la sediul Secţiei de Poliţie, unde a fost legitimate şi s-a stabilit că este M. P., de 26 de ani, din municipiul Bacău.

Din verificările ulterioare efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că acesta era însoţit de fratele său, Iulian P, de 28 de ani şi de o altă persoană a cărei identitate nu a putut fi stabilită până în prezent.

Faţă de M. P. se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj şi tentativă la tâlhărie şi a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar la data de 10 martie a.c., acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Pe numele acestuia instanţa competent a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile şi a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău.

În continuare se desfăşoară activităţi în vederea identificării, prinderii şi stabilirii cu exactitate a participaţiei penale a celorlalte două persoane.

Comentarii

1 comentariu

  1. Pai e normal sa-l bata un pusti..cand ei au 120 kg si burta..ce fel de politisti sunt astia..toti ar trebuie sa faca sport si antrenament..de aia ii iau si hotii in ras..

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.