Un politist bacauan aflat in concendiu a prins in flagrant un talhar


Un agent de poliție, din cadrul IPJ Bacău, aflat în concediu, în timp ce se deplasa la data de 29 mai a.c., în jurul orei 15.00, pe strada Mărăşeşti din Bacău, a observat un tânăr necunoscut care prin smulgere a deposedat o femeie de lănţişorul de la gât și a fugit spre strada Letea .

Agentul de poliție a pornit în urmărirea făptuitorului, pe care l-a prins și imobilizat, moment în care acesta a aruncat lănţişorul din mână.

Atât partea vătămată, o femeie de 62 de ani, din Bacău, cât și suspectul, un minor de 17 ani, din comuna Gioseni, au fost conduși la sediul Poliției  Municipiului Bacău.

Din verificări s-a stabilit că în timp ce D. Elena, de 62 de ani, se deplasa pe strada Mărășești a fost ajunsă din urmă de minorul de 17 ani, care prin smulgere a deposedat-o de lanțul din aur pe care il purta la gât, în valoare de 1 000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Față de minorul de 17 ani s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore, urmând să fie  prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.