Un politist bacauan a luat bronzul la Campionatul Mondial de Judo din America (VIDEO)

0
Mihail Gosav ( Foto : bacaulsportiv )

Agentul șef de poliție Mihai Gosav din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău a obținut bronzul la Campionatul Mondial Grand Masters Judo, care s-a desfășurat în Miami, Florida, în perioada 08-11 noiembrie a.c.

Competiția, organizată de Federația Internațională de Judo, a fost dedicată sportivilor de peste 30 de ani și a adunat la start 761 de sportivi din 46 de țări.

Lotul României a fost compus din 16 sportivi, o fată și 15 băieți.

Judoka băcăuan a luptat la categoria 100 de kg, și a căștigat trei meciuri prin ippon împotriva sportivilor din S.U.A, Franța și Brazilia, iar pentru medalia de bronz l-a învins pe americanul Kevin Leymeister.

În urma desfășurării competiției România a ocupat locul 17 în clasamentul pe echipe, sportivii noștri obținând aurul la fete categoria 57 kg, prin Sterea Lena, bronz la bărbați 100 kg., prin băcăuanul Mihai Gosav, 4 locuri V și un loc VII.

Grand Masters Championships marchează prima participare medaliată a unui sportiv băcăuan la o competițe de asemenea anvergură.

Polițistul Mihai Gosav este antrenorul lotului național de unifight a României,  maestru unifight, de patru ori medaliat cu bronz la Campionatele Mondiale de Unifight din 2008 – 2012 și vicecampion european în 2011.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.