Un ONG din Bacau, la un pas de inchidere, dupa ce factura la gaz a venit de 4 ori mai mare


Asociatia Lumina, un ONG din Bacau, care se ocupa cu ingrijiri paliative pentru copii a postat pe o retea de socializare factura, din luna ianuarie, la gaze naturale. Pretul este de 4 ori mai mare fata de luna decembrie. In aceste conditii, spun reprezentantii asociatiei, este imposibil sa mai tina deschis. Daca in decembrie factura a fost de 3.000 lei, in ianuarie a venit de 4 ori mai scumpa – aproximativ 13.000 lei:

Cum este posibil asa ceva? Incotro ne indreptam? Cum poate o organizatie sa continue furnizarea de servicii cu o factura la gaz care a crescut pentru luna ianuarie 2022 de peste 4 ori comparativ cu luna decembrie 2021??? Ce urmeaza? Inchiderea? Cine preia ingrijirea? In conditiile in care suntem singura organizatie din N-E Romaniei care furnizeaza servicii de ingrijiri paliative pentru copii iar tariful pe zi de spitalizare/pat platit de Casa de Asigurari de Sanatate in ingrijiri paliative a ramas acelasi din anul 2010?” au precizat reprezentantii Asociatiei Lumina

Hospice Lumina este primul Centru de Ingrijiri Paliative Pediatrice din Romania, care are ca misiune imbunatatirea calitatii vietii copiilor diagnosticati cu boli amenintatoare de viata/boli limitatoare de viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.