Un nou tip de furt in Bacau

0

O patrulă de siguranţă publică aflată în serviciul de patrulare pe strada Narciselor din Bacău, s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că un tânăr este alergat de un alt tânăr.

Agenții de poliție au trecut la interceptarea lor și au stabilt că cel urmărit este Ionuţ T., de 21 de ani, din Oneşti, iar tânărul care încerca să-l prindă este Constantin D., de 34 de ani, din Bacău.

Polițiștii au stabilt în urma verificărilor că D. Constantin a postat pe internet un anunț prin care oferea spre vânzare un telefon mobil de ultimă generație. Acesta a fost contactat telefonic de Ionuţ T. şi au stabilit de comun acord să se întâlnească pe strada Narciselor din Bacău. Cei doi s-au întâlnit și s-au urcat împreună în autoturismul lui Constantin D.

După ce a verificat bunul scos la vânzare, Ionuț T., a lăsat telefonul pe bancheta autoturismului și a plecat în grabă.

Vânzătorul a constat că telefonul lăsat pe banchetă nu-i aparține și este defect și a alergat că după Ionuț T. pentru a-și recupera bunul.

În urma controlului corporal efectuat, polițiștii au găsit telefonul în valoare de 1000 de lei asupra lui Ionuț T., care a fost restituit părții vătămate.

Polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări față de Ionuț T., sub aspectul săvârțirii infracțiunii de înșelăciune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.