Un nou contract de 300.000 de euro a fost semnat de CRAB. Se vor furniza echipamente pentru monitorizarea si localizarea pierderilor din retea

   

Conducerea CRAB a semnat un nou contract, în valoare de aprox. 300.000 euro (cu TVA), în cadrul aplicației POIM vizând extinderea și modernizarea rețelei de alimentare cu apă & canalizare din 41 de unități administrativ-teritoriale din județul Bacău.

Contractul are ca obiectiv furnizarea către operatorul de apă al județului de echipamente de monitorizare, detecție și localizare a pierderilor din rețelele de distribuție, precum și depistarea branșamentelor ilegale.

Capacitățile CRAB sunt considerabil îmbunătățite, îndeosebi în ceea ce privește localizarea pierderilor de apă, a consumurilor de energie electrică în sensul optimizării acestora, respectiv a monitorizării parametrilor de debit și presiune a apei. Operatorului de utilități îi va fi livrat, în cel mai scurt timp, un laborator mobil pentru măsurarea debitelor și detecția conductelor metalice, echipament de ultimă generație ce va permite CRAB să localizeze, cu acuratețe ridicată și fără efectuarea de săpături, pierderile de apă subterane asociate avariilor.

Dotările și aparatura furnizate prin contractul semnat astăzi vor determina, sunt convins, creșterea promptitudinii intervențiilor CRAB în rețele, precum și eficientizarea lucrărilor de reparații și mentenanță la infrastructura de utilități gestionată de companie.” a precizat Valentin Ivancea, presedinte CJ, Bacau

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here