Un nemtean a injurat politistii locali din Bacau si s-a ales cu o amenda de 600 lei

Duminică, în jurul orei 07.20, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanei în timp ce executau activități de patrulare, s-au autosesizat cu privire la faptul că o persoană de sex masculin, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, circula pe mijlocul străzii în zona Gării.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

În timp ce polițiștii locali încercau să îl determine să părăsească partea carosabilă au apărut două persoane, din care una de sex masculin aflată sub influența băuturilor alcoolice care a început să adreseze injurii și expresii jignitoare perturbând climatul de siguranță publică.

La solicitarea polițiștilor locali de a se identifica, acesta a refuzat să se legitimeze continuând să profereze expresii jignitoare, polițiștii locali fiind nevoiți să îl conducă la sediul Poliției Locale în vederea legitimării.

Astfel, persoana în cauză a fost identificată ca fiind T.I.I. din localitatea Ion Creangă, județul Neamț și care a fost sancționată conform Legii nr.61/1991 pentru acte de tulburare a ordinii și liniștii publice, adresarea de expresii jignitoare precum și refuz de legitimare, cu amendă în valoare de 600 lei.

 

Lasa un comentariu

4 comentarii

  1. Politistii locali ar trebui sa se ocupe de mafia pietelor, contrabanda cu tigari, ordinea publica etc. si sa-i lase pe cei de la rutiera sa-si faca treaba. Oricum o fac mai bine ,probabil sunt mai scoliti si mai profesionisti !.

  2. Desteptarea Bacau publica numai comentariile pozitive ?.
    Am dat numele militianului de mai sus, politia locala este a Primariei, deci nu ne legam de ei ?.

  3. Oare cata scoala trebuie sa faca un politist local ?.
    Oare politistul local S***** ,daca nu stie sa scrie trotuar stie ce semnificatie are ?.
    Sau ce inseamna trecere pentru pietoni ?.

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here