Un nemtean a injurat politistii locali din Bacau si s-a ales cu o amenda de 600 lei

Duminică, în jurul orei 07.20, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanei în timp ce executau activități de patrulare, s-au autosesizat cu privire la faptul că o persoană de sex masculin, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, circula pe mijlocul străzii în zona Gării.

În timp ce polițiștii locali încercau să îl determine să părăsească partea carosabilă au apărut două persoane, din care una de sex masculin aflată sub influența băuturilor alcoolice care a început să adreseze injurii și expresii jignitoare perturbând climatul de siguranță publică.

La solicitarea polițiștilor locali de a se identifica, acesta a refuzat să se legitimeze continuând să profereze expresii jignitoare, polițiștii locali fiind nevoiți să îl conducă la sediul Poliției Locale în vederea legitimării.

Astfel, persoana în cauză a fost identificată ca fiind T.I.I. din localitatea Ion Creangă, județul Neamț și care a fost sancționată conform Legii nr.61/1991 pentru acte de tulburare a ordinii și liniștii publice, adresarea de expresii jignitoare precum și refuz de legitimare, cu amendă în valoare de 600 lei.

 

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

4 comentarii

  1. Politistii locali ar trebui sa se ocupe de mafia pietelor, contrabanda cu tigari, ordinea publica etc. si sa-i lase pe cei de la rutiera sa-si faca treaba. Oricum o fac mai bine ,probabil sunt mai scoliti si mai profesionisti !.

  2. Desteptarea Bacau publica numai comentariile pozitive ?.
    Am dat numele militianului de mai sus, politia locala este a Primariei, deci nu ne legam de ei ?.

  3. Oare cata scoala trebuie sa faca un politist local ?.
    Oare politistul local S***** ,daca nu stie sa scrie trotuar stie ce semnificatie are ?.
    Sau ce inseamna trecere pentru pietoni ?.

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here