Un lot din Autostrada Moldovei A7 a ajuns la un grad de executie de aproape 50% (VIDEO)

0

Asocierea Pizzarotti-Retter a atins 50% progres în construcția primului lot al Autostrăzii Moldovei (A7), conform informațiilor Economedia. Lucrările pe lotul Ploiești (Dumbrava) – Mizil – parte din Autostrada Ploiesti – Buzau A7 – cu o lungime de 21 de kilometri, au atins 50% execuție, iar structurile (poduri) sunt în proporție de 59% finalizate.

Constructorul estimează finalizarea lucrărilor în noiembrie 2024. Avansul de 6/7 procente înregistrat în ianuarie și februarie, datorat vremii favorabile, a contribuit la atingerea procentajului actual. La sfârșitul lunii ianuarie, pe lotul 1, erau implicați 400 de drumari si utilaje.

Lotul 1 Ploiești-Mizil avea termen inițial de finalizare aprilie 2024, dar Asocierea Pizzarotti-Retter a primit o extensie până la toamnă așa cum s-a aprobat și pentru lotul 2 Mizil-Spătaru/Pietroasele unde lucrează Asocierea Trace-Coni.

Pe lotul 2, Trace (Bulgaria) – Coni (România) este la 41,5 % cu o mobilizare foarte bună a prahovenilor de la Coni, dar mai întârziat pe sectorul mai lung al bulgarilor.

Pe 1 martie constructorul Nurol (Turcia) a început lucrările pe lotul 3 Pietroasele -Buzău (14 km.).


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.