Un liceu din Iasi, acreditat pentru calificari profesionale in domeniul aviatiei : „Mulțumim Aerostar SA Bacău pentru implicare și colaborare”

1

Liceul Tehnologic de Transporturi și de Construcții din Iași se pregătește să devină primul liceu din județul Iași care va obține acreditarea pentru anumite calificări profesionale, marcând un pas semnificativ în dezvoltarea educației tehnice. Această realizare este rezultatul vizitei efectuate de către reprezentanții ARACIP (Autoritatea de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar) și este programată să intre în vigoare începând cu 1 septembrie 2024.

Printre calificările profesionale recunoscute se numără:

  • Tehnician Aviație
  • Tehnician Instalații de Bord (Avion)
  • Tehnician Metrolog

Mulțumim Aerostar SA Bacău pentru implicarea și colaborarea de peste 5 ani în formarea viitorilor specialiști în domeniul aviației și pentru oportunitățile de angajare oferite absolvenților noștri de liceu și de învățământ profesional dual (mecanic aeronave, lăcătuș construcții structuri aeronave)! O dovadă a bunei colaborări sunt imaginile atașate cu elevii clasei a XI-a B liceu zi, tehnician instalații de bord (avion) care au dat dovadă de seriozitate pe perioada stagiului de practică încheiat vinerea trecută, fiind premiați de către reprezentanții Aerostar SA, Bacău pentru seriozitatea și responsabilitatea muncii depuse pe parcursul celor 4 săptămâni de stagiu de instruire practică!” se arata intr-un comunicat transmis de reprezentantii Liceului


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

  1. cel mai mare cui batut in cosciugul numit bacau a fost extinderea aerostar la iasi in loc de un parteneriat cu institutiile judetene bacauane.
    rusine !!!…tinerii din judet sunt fugariti constient la soferie in afara iar in alte judete culmea se gasesc resurse umane pentru dezboltare si extindere.
    rusine aerostar !!

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.