Un elev de la Colegiul „Gheorghe Vrănceanu” a castigat premiul I la Olimpiada Nationala de Romana


Mihai Adelina Lungu, elev la Colegiul Național „Gheorghe Vrănceanu” Bacău, (clasa a XII-a), a castigat din nou locul I la o Olimpiada Nationala. Dupa ce a reusit sa obtina locul I la Olimpiada Națională de Limba Latină, Mihai a reusit sa se claseze pe primul loc si la OLIMPIADA NAȚIONALĂ DE LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ :

,,Cuvintele sunt mult prea puține într-un asemenea moment. În primul rând, mă încearcă acum un sentiment puternic de gratitudine – față de părinți, față de doamna profesoară Doina Marinov, și față de Univers, căci anul acesta am avut, în sfârșit, ocazia de a participa din nou la asemenea manifestări ale spiritului. Apoi, firește, simt multă bucurie, acea stare de bucurie senină, luminoasă, a omului care își vede truda și efortul nestăvilit încununate cu lauri. Sunt sentimente pe care, cred eu, numai o competiție ți le poate oferi, întrucât, la final, realizezi cât de mult ai muncit și în ce măsură te-ai dăruit cu tot conținutul ființei tale.” a spus Mihai

De asemenea, in județul Bacău a mai obținut o binemeritată mențiune a Ministerului Educației prin eleva ALEXIA DĂNILĂ, clasa a XI-A, de la Colegiul NAȚIONAL ,,Dimitrie Cantemir” Onești, pregătit de prof. Alina Cosma.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentMașinile cu emisii zero vor primi numere verzi
Articolul urmatorMasina in flacari pe E85, in Bacau

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.