Un curier a fost platit cu bani de jucarie

0

Un curier a incasat plata ramburs pentru o comanda in bani de jucarie. Banii de jucarie erau amestecati cu banii reali, iar curierul nu a observat diferentele. Bancnota era de 100 de lei.

Deşi materialul acestora din urmă îl imita pe cel adevărat, un detaliu imprimat pe margine dădea de gol frauda. Pe bancnote era imprimat textul „Play Money” (n.r. „bani de jucărie”).

Compania a anunţat că marţi, 31 ianuarie, unul dintre curierii aflați pe traseu a fost plătit cu bani de jucărie. Bancnotele false au fost inserate printre cele autentice. Banii falși „imită foarte bine materialul din care sunt confecționate bancnotele originale, fiind aproape identice, aspect care a făcut imposibilă depistarea la încasarea ramburs”, a precizat compania, într-un comunicat de presă.

„Astfel de acțiuni sunt regretabile și de netolerat. Curiera Transport Solutions cooperează deja cu organele abilitate și ne dorim pe aceasta cale să îi avertizăm și pe ceilalți furnizori de servicii de curierat de incident pentru a spori atenția în cazul colectarilor de tip ramburs”, spune Silvia Duță, CEO-ul companiei.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.