Un criminal ar putea fi liber pentru ca nu are acte (VIDEO)

0

Un tanar din Bacau a ucis doi batrani dar nu poate fi arestat, pe motiv ca „oficial, el nu exista”. Nu are nici un act de identitate si nici macar mama lui nu stie cand l-a adus pe lume. Potrivit procedurii, medicii trebuie sa stabileasca mai intai varsta si dupa aceeas sa-i elibereze acte. In acest timp, suspectul poate sa dispara.

In luna februarie, o femeie de 90 de ani din Bacau a fost gasita fara viata in apartamentul ei. Fusese violata si omorata in bataie. In septembrie, tot in Bacau, un barbat de 82 de ani a murit la spital, dupa ce a fost batut si jefuit.

Acum doua saptamani, procurorii au reusit sa-l prinda, pe baza probelor ADN, pe autorul celor doua crime. Un tanar ce pare sa aiba intre 17 si 19 ani, care si-a recunoscut faptele. Uluitor insa, pentru ca nu are nici un fel de documente, anchetatorii n-au putut sa ceara deocamdata arestarea lui.

Procedura de verificare a tanarului poate dura cateva luni, asa ca tanarul ar putea fi liber in tot acest timp. Acum criminalul este internet la Spitalul din Socola pentru o expertiza psihiatrica.Anchetatorii spera ca verificarea medicala sa se faca cat mai rapid, pentru a se dispune aretarea suspectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.