Un copil de 9 ani din Comanesti a disparut de acasa

0

minor_disparut

UPDATE:

Copilul a fost ulterior găsit de poliţişti într-un parc de joacă din localitate. În urma verificărilor, a reieşit că acesta a rămas peste noapte la un prieten, nefiind victima vreunei infracţiuni.

Micuţul a fost predat familiei.

Polițiștii caută un minor, de 9 ani, din Comănești, care nu s-a întors de la joacă la domiciliu.

La data de 21 iunie a.c, Poliția Orașului Comănești de către mama minorului Bocovineanu Andrei Florin, de 9 ani, despre faptul că în seara zilei de 20.06.2014, fiul ei s-a jucat în spatele blocului în care locuiește și nu a mai revenit la domiciliu.

Din primele cercetări efectuate polițiștii au stabilit că în seara zilei de 20.06.2014, minorul de 9 ani, s-a jucat în spatele blocului împreună cu surorile sale și alți copii, iar de la orele 21:00 acesta nu a mai venit la domiciliu.

Semnalmente: înălțime 110 – 115 cm , ten deschis, părul șaten, tuns scurt cu o creastă pe mijlocul capului, ochi căprui spre verzi, fața ovală.

La momentul dispariției minorul era îmbrăcat cu o maletă cu mânecă lungă, confecționată din bumbac de culoare verde deschis cu dungi orizontale, pantaloni din stofă de culoare roz, iar în picioare purta adidași tip gheată de culoare neagră.

Polițiștii efectuează activități de căutare a minorului, împreună cu jandarmi din cadrul Detașamentului de Jandarmi Moinești și lucrători din cadrul Poliției Locale.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la găsirea minorului sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112, ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.