Un copil de 5 ani s-a pierdut in zona Pietei Centrale. Unde l-au gasit politistii

0

Sâmbătă, 15.06.2024, în jurul orelor 11.50, prin serviciul 112 a fost a anunțată dispariția unui minor în vârstă de 5 ani, care s-a pierdut de o rudă aflată la cumpărături, în zona Pieței Centrale din municipiul Bacău. Patrule de polițiști, jandarmi și polițiști locali au pornit căutările verificând Piața Centrală, străzile și parcurile din apropiere, precum și zona centrală a orașului.

„Eforturile lor au dat rapid rezultate fiind găsit la scurt timp în zona R.M.B din municipiul Bacău de către polițiștii locali. Acesta se afla în siguranță alături de o persoană care și-a dat seama că este pierdut. Cele două persoane au fost conduse la punctul de lucru al Poliției Locale din Piața Centrală, unde minorul a fost încredințat mamei sale.

Poliția Locală a municipiului Bacău face un apel către părinți și însoțitori să fie extrem de vigilenți atunci când sunt însoțiți de copii mici, în special în locurile aglomerate. De asemenea, sunt sfătuiți să le explice copiilor că forțele de ordine sunt aliați de încredere și că nu trebuie să ezite să ceară ajutorul în situații dificile. „a transmis Politia Locala

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.