Un copil de 12 ani a disparut din judetul Bacau

0

Update 7 septembrie: 

La data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 12.00, minorul a fost găsit într-un mall din București. Minorul se află într-o stare de sănătate bună, nu a fost victima vreunei infracțiuni și a fost reintegrat în familie.


Poliţiştii din judeţul Bacău caută un minor de 12 ani, care a dispărut de la locuinţa bunicului său, din comuna Secuieni.Cei care pot oferi informații care să conducă la găsirea acestuia sunt rugați să sune la numărul de urgență 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

La data de 05 septembrie a.c., minorul Mărgineanu Florin-Andrei, de 12 ani, a plecat de la locuinţa bunicului său din comuna Secuieni, judeţul Bacău şi nu a revenit până în prezent.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că minorul a fost văzut ultima dată pe raza comunei în seara zilei de 05 august a.c., în timp ce se deplasa cu bicicleta pe raza comunei Secuieni.

Semnalmente: înălţime 1,70 m., aproximativ 60 de kg., ochi albaştri, păr şaten, tuns scurt.

La momentul dispariţiei, minorul era îmbrăcat cu un tricou roșu, pantaloni scurți bleumarin, partofi sport albi.

Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea minorului sunt rugate să anunţe de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.
margineanu_andrei

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.